O nama

PM-Pumpe specijalizirana je tvrtka za servis visokotlačnih pumpi, strojeva za glazuru/estrich i žbukanje

Servisiramo strojeve koje svoju primjenu nalaze u građevinarstvu i građevini općenito. Osim visokotlačnih pumpi za vodu i beton, servisiramo i ostale specijalizirane strojeve i alate iz sfere građevinarstva – poput strojeva za glazuru, strojno žbukanje i slično.

PM-Pumpe d.o.o. tvrtka je koja je već nekoliko godina na hrvatskom tržištu, a koja donosi drugačiji i moderniji pristup zadovoljenju potreba na području održavanja i servisa. Našim klijentima želimo približiti najbolju uslugu iz naše domene, pri tom opravdavajući uloženo i dobiveno.

Raspolažemo sa svim potrebnim suvremenim alatima i uređajima koji su potrebni u obavljanju naše djelatnosti i sa 100 % sigurnošću možemo tvrditi kako imamo sve potrebne predispozicije za brzo otklanjanje eventualnih kvarova na Vašim strojevima i alatima.

Naša radionica i pokretni servis nalazi se u Lučkom, u jugozapadnom dijelu Zagreba – na samo 5 min vožnje od Zagrebačke petlje te svim klijentima osigurava brz i jednostavan dolazak u naše prostore. Također našim djelatnicima pruža brzi izlazak na teren u svim pravcima u Republici Hrvatskoj.